Verkiezingsnieuws
Céline Blom verkiesbaar voor Gelderse Staten
Verkiezingsnieuws

Céline Blom (42), Barneveld. Werkt als director bij UWC Xperience en is voorzitter van Pro'98 in Barneveld. Is de nummer 6 op de lijst voor D66 Gelderland.

MEER
 
Pro'98 groeit van 5 naar 6 zetels!
Verkiezingsnieuws
IMG_5892Pro'98 heeft een zetel gewonnen in de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen en groeit van vijf naar zes zetels. Fractievoorzitter Monique Rosbergen was zichtbaar opgelucht, maar vooral erg gelukkig met dit verkiezingssucces, de kiezers koos 3 maart voor "het andere geluid". Morgen treft u op deze website meer achtergronden aan.
 
Straatcampagne Voorthuizen & Barneveld
Verkiezingsnieuws
IMG_5562Een heerlijke dag vandaag op straat. Veel positieve geluiden en daar houden we van bij Pro'98! In Voorthuizen regende het nog een beetje, maar 's middags na tweeën kwam de zon om het hoekje kijken. Naovenant uit Vught bracht "het andere geluid" voor de Catharinakerk in Barneveld. Het werd zo gezellig dat andere partijen al snel kwamen buurten en spontaan onze fractievoorzitter Monique Rosbergen ten dans vroegen.
MEER
 
Pro'98 zet de bloemetjes buiten
Verkiezingsnieuws

‘Groen’ en ‘duurzaamheid’ staan bij PRO’98 hoog in het vaandel. Daarom delen lijsttrekker Monique Rosbergen en andere PRO’98-kandidaten zaterdag bloembollen uit op de markt in Voorthuizen.  Het zijn vergeet-me-nietjes. De bloembollen onderstrepen het groene karakter van PRO’98 en dienen als geheugensteuntje voor de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart.

MEER
 
Pro’98 start verkiezingscampagne ‘Het andere geluid’ in de dorpen
Verkiezingsnieuws

Campagne 13-02

De straatcampagne van Pro’98 met de slogan ‘Het andere geluid’ gaat zaterdag 13 februari van start.
De verkiezingskaravaan bezoekt dan Garderen, Stroe, Kootwijk, de Glind, Terschuur en Zwartebroek. Daar gaan de kandidaten van Pro’98 straatgesprekken aan en wordt er huis aan huis gefolderd.

MEER
 
Gerdi Verbeet breekt lans voor democratie
Verkiezingsnieuws
Eerlijkheid kan kloof dichten
verbeet02BARNEVELD - De kloof tussen burger en politiek kun je alleen dichten als je eerlijk bent. Je moet duidelijk zeggen wat wel en niet kan en geen dingen beloven die je niet waar kan maken. Politieke partijen moeten voor de verkiezingen niet een te grote broek aantrekken, dus geen dingen beloven die ze niet waar kunnen maken. Dat ondermijnt het vertrouwen in de politiek en verbreedt de kloof. Volgens Gerdi Verbeet, voorzitter van de Tweede Kamer, is dit een van de belangrijkste zaken waarmee we onze parlementaire democratie goed kunnen laten functioneren en de enige manier waarop de burger het ook begrijpen kan.
MEER
 
Tweede Kamervoorzitter Gerdi Verbeet op discussieavond PRO’98
Verkiezingsnieuws

Gerdi Verbeet,  voorzitter van de Tweede Kamer, komt woensdag 20 januari op uitnodiging van PRO’98 naar Barneveld. De partij organiseert dan een discussiebijeenkomst over het onderwerp ‘Hoe dicht je de kloof tussen de politiek en de burger’.

MEER
 
Monique Rosbergen nieuwe lijsttrekker Pro'98
Verkiezingsnieuws

Monique Rosbergen is op de ledenvergadering van maandag 5 oktober 2009 unaniem gekozen als lijsttrekker van Pro'98. Ze bedankte de leden van Pro'98 voor het in haar gestelde vertrouwen tijdens haar speech. Hieronder is deze speech te vinden.

MEER
 
Pro’98 wil toekomstgericht zijn
Verkiezingsnieuws

BARNEVELD - De leden van Pro’98 hebben donderdagavond in dorpshuis ‘t Trefpunt in Voorthuizen de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2010 vastgesteld. Begin oktober was al bekend geworden dat Monique Rosbergen de kar gaat trekken. Begin januari presenteert de partij het verkiezingsprogramma.

MEER
 
Nieuwe en jonge gezichten op kandidatenlijst PRO’98
Verkiezingsnieuws

De ledenvergadering van PRO’98 heeft donderdagavond in het Trefpunt in Voorthuizen de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. De lijst met verkiesbare kandidaten telt naast drie zittende raadsleden verschillende nieuwe en ook jonge gezichten. In totaal staan er dertig namen op de lijst. Eerder kozen de leden Monique Rosbergen al tot lijsttrekker. Adri den Dunnen en Anja Monster verlaten de gemeenteraad.

MEER
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2

Pro'98 Barneveld | pro98.nl | copyright 2016 | RSS Feed