Hilhardt Brul

Hilhard_Brul

Hilhardt Brul

Hilhard_BrulIk ben Hilhardt Brul (61) en sta nr. 5 op de kandidatenlijst. Een nieuw gezicht, hoewel bij velen wel bekend. Vooral als de echtgenoot van Adri den Dunnen, die de afgelopen 12 jaar voor PRO’98 in de gemeenteraad zat. Ik hoop dat ik, op mijn manier,  haar enthousiaste aanpak van het raadswerk over kan nemen.

Waarom op seniorenleeftijd nog een gooi doen naar het raadslidmaatschap? Ik heb er een paar redenen voor.  Interesse en betrokkenheid bij  ‘de’ politiek (actief in bestuur PvdA  Barneveld, redactie Kontakt en campagnecommissie PRO’98) en ervaring bij en met de overheid (communicatieadviseur provincie Gelderland en eerder gemeenteraads- en provincieverslaggever).

Bovendien heb ik er de tijd voor omdat ik ruim een jaar geleden stopte met werken. Ik ben nu huisman, onderhoud samen met Adri de familiecontacten (we hebben samen 6 kinderen en 2 kleinkinderen), doe vrijwilligerswerk, volg een cursus Italiaans, zing in een mannenkoor, zit op fitness, maak fietstochten en …..  wil na  3 maart een actieve bijdrage leveren aan het werk van PRO’98 in de gemeenteraad van Barneveld.