André van de Burgwal

Andre_vande_Burgwal

André van de Burgwal

Andre_vande_BurgwalMijn naam is André van de Burgwal. Met mijn 32 jaar ben ik geboren en getogen Barnevelder. Mijn grootste trots is mijn gezin, mijn vrouw Lonneke en de kinderen Wim en Sien. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als ICT consultant bij CRM Partners. Mijn grootste hobby’s zijn theater en muziek. Met veel plezier ben ik al jarenlang lid en al enige tijd voorzitter van de prachtige Barneveldse amateurtoneelvereniging Willen Is Kunnen.

Ik heb me kandidaat gesteld voor PRO’98 vanwege het optimisme en de dadendrang van deze partij. Voor een oppositiepartij heeft PRO’98 de afgelopen vier jaar veel bereikt. Aan het gezegde “nee heb je, ja kun je krijgen” voeg ik toe: laten we eens van ja uitgaan. Vandaar ook dat ik me heb aangesloten bij D66. Een partij die uitgaat van de kracht van mensen.

Ik voel me uitermate betrokken bij de thema’s “groen, sociaal, gelijkwaardig”. We hebben een prachtige groene gemeente die groen moet blijven. Maar groen houdt niet bij de gemeentegrenzen op, we zullen in moeten gaan zetten op duurzaamheid. Tevens zullen we de komende jaren met het na-ebben van de financiële crisis en de toename van de vergrijzing extra naar elkaar om moeten zien. En vooral, samenleven doe je met respect en een open vizier.