Arjen Korevaar

Arjen Korevaar

Arjen Korevaar

Arjen KorevaarEven voorstellen. Mijn naam is Arjen Korevaar, geboren in 1987. Voor Pro’98 sta ik tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in Barneveld op nummer 7. Als jonge democraat ben ik sinds afgelopen jaar actief betrokken bij Pro’98. Hoewel ik in Amsterdam politicologie studeer en officieel in Amstelveen woon, ben ik betrokken gebleven bij het Barneveldse.

Voor Pro’98 maak ik op dit moment deel uit van het ‘camapgne team’ en houd ik me voornamelijk bezig met multimediale activiteiten. Zo heb ik bijvoorbeeld de nieuwe website voor Pro’98 gebouwd.

Mijn jeugdvrienden hebben zich over Nederland verspreid. Barneveld is daardoor de plek gebleven om elkaar in de weekenden te ontmoeten en weer even bij te praten. Door mijn betrokkenheid bij Pro’98 ben ik tegenwoordig meer in Barneveld dan Amsterdam te vinden.  

Ook het beoefenen van mijn muzikale hobby gebeurt in Barneveld. Al enige jaren speel ik in het Barnevelds Saxofoon Quartet. Verder ben ik o.a. lid van het Barneveldse SchaffelaarPodium. Wij organiseren meestal twee keer per jaar een discussieavond over maatschappelijke thema’s en actualiteiten. 

Een van mijn grootste uitdagingen dit jaar vormt de beklimming van de Alpe d’Huez. Niet één, maar drie keer! Nu moet u weten dat ik helemaal geen fietser ben, maar mezelf samen met andere Barnevelders inzet voor de KWF-Kankerbestrijding. Als u oplet ziet u me misschien wel door Barneveld en omgeving heen komen, verborgen onder een grijze helm.

Juist in een gemeente als Barneveld vind ik het belangrijk dat er mensen zijn die zich in willen blijven zetten voor een veelkleurige samenleving. Barneveld is een prachtige gemeente waarin al veel mogelijk is, maar waar we nog veel meer uit kunnen halen. Pro’98 is voor mij de partij die staat voor ruimte, maar ook voor creativiteit en dynamiek. Het geluid van Pro’98 is voor Barneveld verfrissend en optimistisch. Daarom, het andere geluid.