Marcel Godschalk

Marcel_Godschalk

Marcel Godschalk

Marcel_GodschalkIk ben Marcel Godschalk, ben getrouwd en samen hebben we 3 kinderen en inmiddels al weer  7 kleinkinderen. Ik ben geboren en opgegroeid in Rotterdam. Na mijn technische opleiding elektrotechniek was ik jarenlang werkzaam in die richting, van elektromonteur tot field engineer. Daarna kwam ik in het onderwijs terecht. Op het ROC heb ik vele functies bekleed van leraar elektrotechniek tot adjunct directeur. Na mijn pensionering werk ik nog incidenteel als projectmanager voor enkele educatieve projecten.

Roepen aan de zijlijn is niet de methode om iets tot stand te brengen. Als je invloed wilt uitoefenen moet je je binnen het veld begeven. Daarom ben ik lid geworden van D66. Maar dat alleen vond ik niet voldoende. Je kunt pas wat bereiken als je actief deelnemer wordt.  Zo was ik achtereenvolgens fractievolger, deelraadslid en raadslid in (Prins Alexander) Rotterdam.

Na mijn verhuizing naar Garderen stelde ik even een rustperiode in. Je moet als “randstedeling “eerst wat gevoel opbouwen met de nieuwe omgeving voordat je met je meningen op de proppen komt. Inmiddels woon ik er 15 jaar en heb ik enig idee hoe de verhoudingen liggen . Ik ben al weer geruime tijd betrokken bij de politiek. Naast mijn voorzitterschap van PRO’98 ben ik secretaris van D66 Geldersche Vallei en van D66 Putten.

Ik wil mijn ervaring graag inzetten voor de fractie van PRO’98. Ook zie ik graag dat jongeren politiek actief zijn. Daarom ben ik content met het feit dat meerdere jongeren op de lijst van PRO’98 staan. Ik zal ze graag steunen als ze in de raad worden verkozen.