Ga 3 maart stemmen!

Ga 3 maart stemmen!

Ik roep iedereen op die nog niet echt een keuze heeft kunnen maken op welke partij te stemmen om 1 maart naar het slotdebat te komen. Bij de gemeenteraadsverkiezingen zien we een lager opkomstpercentage dan bijvoorbeeld bij de Tweede Kamerverkiezingen. Gemiddeld 25% komt niet stemmen. Op straat horen we vaak “het heeft geen zin om te stemmen, wat helpt dat nou? In Barneveld verandert het toch niet.” Ik probeer dan uit te leggen dat het juist in onze gemeente heel erg belangrijk is om te gaan stemmen. De ervaring leert dat vooral de achterban van de christelijke partijen trouw naar de stembus gaat, maar dat de achterban van de niet-geloofsgebonden partijen het nog wel eens laat afweten. Moet je je eens voorstellen wat dat zou betekenen als die 25% wel gaat stemmen! Dus iedere stem telt. En lukt het niet om maandag te komen,  lees dan de informatie door die ongetwijfeld van alle partijen door de brievenbus is gekomen of kijk de websites na. Ga 3 maart in ieder geval stemmen!Pro'98 - Politieke Partij Gemeente Barneveld