Monique Rosbergen lijsttrekker PRO’98

Moniqueklein

Monique Rosbergen lijsttrekker PRO’98

MoniquekleinMonique Rosbergen is opnieuw tot lijsttrekker van PRO’98 verkozen. Dit maakte de interne verkiezingscommissie tijdens de PRO’98-ledenvergadering zaterdag 14 september bekend. Daarmee kiest PRO’98 voor een ervaren politica die als fractievoorzitter al drie raadsperiodes de fractie aanvoerde.

“Onze leden hebben unaniem voor de huidige fractievoorzitter gekozen. Met Monique Rosbergen als lijsttrekker ziet PRO’98 vol vertrouwen de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014 tegemoet”, aldus Herman de Boer, voorzitter van de verkiezingscommissie.

Monique gaf aan blij te zijn met het in haar gestelde vertrouwen en riep de leden op zich verkiesbaar te stellen voor de overige plaatsen op de lijst en mee te werken aan de definitieve uitwerking van het verkiezingsprogramma.

Monique stelde met een aansprekende lijst en een door de leden gedragen programma de verkiezingen in te willen gaan: “Voor PRO’98 blijven ‘groen, sociaal en gelijkwaardig’ ook voor de komende periode de belangrijkste pijlers”.Pro'98 - Politieke Partij Gemeente Barneveld