43. Hendri Nortier

43 Hendri Nortier Barneveld

43. Hendri Nortier

43 Hendri Nortier BarneveldWoonplaats: Barneveld

Leeftijd: 22

Beroep/ opleiding: Bijbaan administratief medewerker bij ASR Verzekeringen. Student aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle voor HBPO Financial Services Management

Waar kunnen mensen je van kennen?
Speel bassaxofoon in saxofoonorkest Saxus.

Waarom Pro’98?
Pro’98 is een sociale en progressieve partij die vooruit denkt. Progressiviteit voor een groenere samenleving zodat de generaties die nog komen en de huidige kunnen profiteren van de verduurzaming. Ook het vooruitstrevende van Pro’98 om te zijn wie je bent zonder dat je daarvoor raar wordt aangekeken is belangrijk in deze samenleving. Deze ideeën zorgen naar mijn mening voor een betere samenleving, en daarom Pro’98!Pro'98 - Politieke Partij Gemeente Barneveld