Frank van der Lubbe

02 Frank van der Lubbe Barneveld

Frank van der Lubbe

02 Frank van der Lubbe BarneveldWoonplaats: Barneveld

Leeftijd: 27 jaar

Beroep/ opleiding: Nederlands Recht gestudeerd, werkzaam als accountmanager bij P-Services HR group in Barneveld.

Waar kunnen mensen je van kennen?
Ik ben opgegroeid in Barneveld. Na de basisschool (De Spreng) heb ik jarenlang, in mijn tijd op het JFC, bij de Albert Heijn als vakkenvuller gewerkt. Mensen kunnen mij kennen van SDV Barneveld waar ik voetbal in het 5e. Daarnaast ben ik met enige regelmaat te vinden bij Volleybalclub SSS in Barneveld. Ik zit in het bestuur van Stichting Huifbedrijden Barneveld. Een stichting die mede dankzij het huifbed geschonken door Voetbalvereniging VVB mensen met een handicap een geweldige rit op een huifbed kan bezorgen.

Waarom Pro’98?
Ik ben politiek actief omdat Barneveld wel wat meer Pro’98 kan gebruiken en ik hier graag aan wil bijdragen. Pro’98 is een vrijzinnige partij met oog voor de zwakkeren in onze samenleving en met een heldere visie over de toekomst van Barneveld. Gekscherend wordt Pro’98 wel eens de terrasjespartij genoemd. Ook dat is Pro’98. Pro gaat voor een bruisende gemeente , met ruimte voor iedereen om hier prettig te kunnen leven. Maar ook thema’s als een duurzamere overheid, de strijd voor openbaar middelbaar onderwijs, maar ook kritisch op de uitgave van gemeenschapsgeld zijn voor mij erg belangrijk.  Een partij die hierin echt het verschil maakt in Barneveld. Pro'98 - Politieke Partij Gemeente Barneveld