Martin Lentink

07 Martin Lentink Stroe

Martin Lentink

07 Martin Lentink StroeWoonplaats: Stroe

Leeftijd: 57

Beroep/ opleiding: Manager softwaredistributeur, Nijenrode, MBA University of Denver

Waar kunnen mensen je van kennen?
Mensen kunnen me kennen van politieke activiteiten in Putten en als voormalig voorzitter van D66 Gelderland

Waarom Pro’98?
Mensen kennen me van politieke activiteiten in Putten en als voormalig voorzitter van D66 Gelderland. Ik ben de politiek ingegaan bij Pro98 omdat ik een Barneveld wil dat rekening houdt met álle mensen, of ze nu religieus zijn of seculier, of ze nu een miljoen hebben op de bank of zijn aangewezen op de voedselbank, maar altijd méér met de mensen die zich niet alleen staande kunnen houden. Ook zodat er écht rekening wordt gehouden met natuur en landschap, het niet uit een bestemmingsplan weggumt of als sluitpost gebruikt, en op lange termijn de kosten verlaagt door nu vol te investeren in duurzaamheid. Ik wil een gemeente waar het  gaat over kwaliteit van beleid boven kwantiteit.Pro'98 - Politieke Partij Gemeente Barneveld