Oostbroek – Kootwijkerbroek

Oostbroek – Kootwijkerbroek

Een bestemmingssplan wordt met dit voorstel gerepareerd. Maar of het onderliggende probleem, het garanderen van de veiligheid van de nieuwe bewoners van de wijk, hiermee wordt opgelost, wagen wij te betwijfelen.

En dat is spijtig, want in Kootwijkerbroek staan ze te springen om deze nieuwe wijk. Eigenlijk is er maar 1 echte oplossing en dat is het verplaatsen van de Oliehandel. Wij zouden heel graag zien dat hier vaart achter gezet wordt. En daar is voor nodig dat zowel de eigenaar van de oliehandel, als de gemeente beide de noodzaak zien om hier op zeer korte termijn stappen in te zetten. En als het gaat om de gemeente hebben wij daar invloed op, vandaar dat wij de motie van BI hiervoor van harte steunen.

Frank van der LubbePro'98 - Politieke Partij Gemeente Barneveld