Annelies van Voskuilen nieuwe voorzitter Pro’98

Annelies van Voskuilen nieuwe voorzitter Pro’98

Pro’98 heeft een nieuwe voorzitter. Op zondagmiddag nam Annelies van Voskuilen het stokje over van Hans van den Brink. Hier stemden de leden mee in op de algemene ledenvergadering in Terschuur.

Hans van den Brink heeft de afgelopen anderhalf jaar het bestuur geleid. Onder zijn voorzitterschap is er onder andere een huishoudelijk regelement opgezet, die op zijn laatste ALV als voorzitter aangenomen is. Ook speelde hij via het bestuur een belangrijke rol bij de gemeenteraadscampagne. Zowel het bestuur als de fractie zijn Hans dankbaar voor zijn inzet.

Zijn opvolger is Annelies van Voskuilen, die in december 2021 algemeen bestuurslid werd. Ze werd voorgedragen door het bestuur en er is geen tegenkandidaat opgestaan. Annelies is al lang actief lid bij Pro’98. In de vorige raadsperiode heeft ze zich al voor de partij ingezet als raadscommissielid en was onder andere lid van de programmacommissie 2022-2026. Als voorzitter gaat ze zich komende periode richten op ledenbinding. Tijdens de ALV riep ze de leden op zich te melden wanneer ze actief wilden meehelpen binnen de partij. Hiervoor kan altijd contact opgenomen worden met het bestuur.

Daarnaast is op de ALV Aron van Iperen benoemd tot algemeen bestuurslid. De middag is afgesloten met een pub quiz, waar Annelies haar positie als voorzitter voor even had ingeruild voor die van quizmaster. De zeer competitieve teams maakten er een heuse strijd van waar in de derde helft nog lang over werd gesproken.Pro'98 - Politieke Partij Gemeente Barneveld