Procafé stikstof: het probleem achter de stikstofdiscussie

Procafé stikstof: het probleem achter de stikstofdiscussie

De stikstofdiscussie heeft het afgelopen jaar de gemoederen flink bezig gehouden, en doet dat nog steeds. Maar wat is het probleem achter de discussie? De fractie en het bestuur van Pro’98 nemen daarom het initiatief om een avond te organiseren waarin we het gaan hebben over stikstof, het juridische verhaal hierachter, de invloed op de natuur om ons heen en wat wel kan. Boerenzoon en provinciale statenlid Antoon Kanis (D66) komt een korte lezing geven, waarna hij in gesprek gaat met de zaal. We sluiten af met een gezellige borrel om nog even na te kunnen praten. Wat Pro’98 betreft is dit ideale Valentijns-activiteit.

Antoon Kanis is geboren in Kampen en heeft gestudeerd aan de Wageningen Universiteit. Sinds 2015 zit hij in het provinciebestuur, waar hij zich bezighoudt met onder andere stikstof, landbouw en klimaat. Hij kijkt uit om met ons allen in gesprek te gaan.

Pro’98 organiseert de avond voor zowel leden als niet-leden, iedereen is welkom. Het vindt plaats bij Bibliotheek Barneveld. Vanaf 19.30 uur is er inloop, om 20.00 uur begint de avond echt. Na een hapje en drankje is de avond rond 21.30 uur weer voorbij. Aangezien het Valentijnsdag is, worden bezoekers aangemoedigd een date mee te nemen.Pro'98 - Politieke Partij Gemeente Barneveld