Editie #4

Maak een verrassend culinaire wandeling
en steun de lokale horeca!

5 MAART – BARNEVELD & VOORTHUIZEN

UPDATE #1 – 5 MAART

Het is prachtig weer vandaag. Het wordt een culinaire en culturele middag. Onderweg proef je niet alleen heerlijk eten, je komt ook nog muzikale verrassingen tegen op de route.

Wij wensen jullie veel plezier, een prettige wandeling in het mooie Voorthuizen en Barneveld… en eetsmakelijk!

Groet,

Pro’98

UPDATE #2 – 5 MAART

Gerechtjes van Chef Madern vind je bij Slijterij Erkens. #Barneveld

[instagram-feed]

Wat houdt dat in?

Je combineert een mooie wandeling door GarderenVoorthuizen of Barneveld met lekkere hapjes van lokale horeca. De wandelingen zijn verschillend van lengte en kunnen eventueel ook op de fiets afgelegd worden.

Hoe werkt dat dan?

Je loopt een uitgestippelde route door Garderen, Voorthuizen of Barneveld en kan met jouw deelnamebewijs verschillende gerechten bij lokale horecagelegenheden op de route afhalen. Per mail ontvang je jouw persoonlijke start locatie en deelnamebewijs. Ook voor een (alcoholvrij) drankje wordt gezorgd. Laat je verrassen!

Wat kost dat?

Proefrondje Barneveld kost €36,-. Je krijgt in totaal 6 gerechten (€6 per gerecht).
Proefrondje Garderen kost €36,-. Je krijgt in totaal 6 gerechten (€6 per gerecht).
Proefrondje Voorthuizen kost €37,50. Je krijgt in totaal 7 kleine gerechten (€5 per gerecht) en een drankje.
Dit bedrag gaat volledig naar de horecagelegenheden die hieraan meewerken.

Wanneer?

Zaterdag 26 februari & 5 maart tussen 13.00 en 17.00 uur. Je kiest voor de Garderen, Voorthuizen of Barneveld.  Je wordt door ons in een startslot ingedeeld. Zo proberen we de drukte op de routes te spreiden!

Zit het vol?

Zit het rondje in jouw woonplaats vol? Kies een ander rondje en ontdek nieuwe horecagelegenheden. Bij alle drie de rondjes kunnen maximaal 150 deelnemers meedoen.

Regels?

Voor aanvang ontvang je een persoonlijke startlocatie bij een horecagelegenheid waar jouw wandeling begint. De route tussen de verschillende locaties mag je natuurlijk naar eigen inzicht aanpassen.

Wij vragen je om vooral niet te blijven hangen bij een horecagelegenheid. Houd het corona-proof. Bij de gerechten/hapjes wordt er rekening mee gehouden dat je deze wandelend op moet kunnen eten. Doe de restanten netjes in de prullenbak. Pro-tip: neem een afvalzakje en eventueel paraplu mee!

En kinderen?

Kinderen kunnen natuurlijk ook mee. Je bestelt dan dezelfde gerechten voor de kinderen of zij kunnen met jullie mee eten.

Proefrondje.nl is een initiatief van Pro’98 in samenwerking met horecagelegenheden. Op deze manier hopen wij vanuit de politiek wat terug te kunnen doen voor onze horeca-ondernemers in deze lastige tijden.

Heb je vragen? Neem contact op met [email protected]

Proefrondje.nlprivacy – een ideetje van Pro’98