Even voorstellen: Jan van den Brink

Even voorstellen: Jan van den Brink

Wij stellen onze kandidaten aan u voor. Vandaag Jan van den Brink. De nummer twaalf van onze kandidatenlijst.

‘Ik wil me graag inzetten voor een nieuw raamwerk voor aanbestedingen.’

Vanuit mijn werk bij de vakbond heb ik veel kennis van sociaaleconomische thema’s. Vooral de wijze van aanbestedingen zou ik wel eens kritisch tegen het licht willen houden: wordt er alleen naar de prijs gekeken of stelt de gemeente ook andere eisen? Wat is de kwaliteit van de dienstverlening? Hoe scoren de aanbieders op het gebied van duurzaamheid? Worden de cao’s nageleefd? Hebben de werknemers normale arbeidsovereenkomsten of werkt men alleen met oproepkrachten? Ik wil me graag inzetten voor een nieuw raamwerk voor aanbestedingen.

Ik ben trots op het Schaffelaartheater. Dat is een plek waar ik graag kom: vanwege de programma’s maar ook om mensen te ontmoeten. Ook ben ik er trots op dat we met SSS bij de top van Nederland horen met volleybal. Als fanatiek wielrenner kan ik ook erg genieten van het natuurschoon bij Garderen en Kootwijk.