Een gelijkwaardig Barneveld, gotta love it

Een gelijkwaardig Barneveld, gotta love it

Op 14 februari, de dag van de liefde, organiseert Pro’98 een romantische actie in het centrum van Barneveld onder het motto: Een gelijkwaardig Barneveld, gotta love it. Vanaf 13:30 uur staat aan het begin van de Jan van Schaffelaarstraat, tegenover de Hebberd, een promantisch ingerichte tent. Daar kun je samen met je geliefde, kind, vriend(in), vader of moeder, of wie je maar wilt op de foto.
Met het motto willen we de aandacht vestigen op een van de speerpunten van Pro’98: een gelijkwaardig Barneveld, waar je kunt zijn wie je bent.

Kom dus woensdag naar het centrum van Barneveld, ga op de foto en krijg de polaroid foto gelijk mee als aandenken. Deel je foto op sociale media met de hashtag #promantiek98.Pro'98 - Politieke Partij Gemeente Barneveld