#2 Frank van der Lubbe – Bruisende kernen met goede sportaccomodaties

#2 Frank van der Lubbe – Bruisende kernen met goede sportaccomodaties

Frank van der Lubbe heeft de afgelopen vier jaar onder andere het evenementenbeleid op de kaart gezet en de horecatijden verruimd namens Pro’98.

“Sport, detailhandel, horeca en evenementen staan daarbij voor mij centraal.”

Ik vind het belangrijk dat je kunt zijn wie je bent in onze gemeente en je vrije tijd op je eigen manier kunnen indelen. Of je nu op zondag naar de kerk wilt gaan, of even naar de supermarkt. De ruimte om die keuze zelf te kunnen maken in onze gemeente, daar maak ik me sterk voor. Sport, detailhandel, horeca en evenementen staan daarbij voor mij centraal. Bruisende kernen en goede sportaccommodaties in een groene omgeving. Dat maakt de
gemeente Barneveld een plek voor iedereen. Een plek waar je wilt blijven wonen.Pro'98 - Politieke Partij Gemeente Barneveld