#6 Marcel Appelman – Ruimte voor elkaar

#6 Marcel Appelman – Ruimte voor elkaar

Marcel Appelman, de nummer zes op onze kandidatenlijst stelt zichzelf voor.

‘Iedereen verdient een plek om op zijn/haar eigen manier te leven.’

Een fijne plek om te wonen draagt enorm bij aan een positief gevoel in het leven. Ik vind het daarom erg belangrijk dat we bezig zijn met elkaars welzijn en dat iedereen zichzelf kan zijn. Dat we gezonde lucht kunnen inademen en dat er genoeg groen in onze gemeente is. Dat we ons kunnen voeden met cultuur, geloof en sport. En dat er een woning is voor elk type huishouden. Ik vind namelijk dat iedereen een plek verdient om op zijn/haar manier te leven, zonder dat hij/zij daar op aangekeken wordt . Ik hoop daarom ook de komende periode samen met de fractie verder te mogen bouwen aan allerlei “bruggen” om een mooiere samenleving te creëren voor alle
Barnevelders.Pro'98 - Politieke Partij Gemeente Barneveld