#7 Annelies van Voskuilen – Iedereen verdient een gelijke kans

#7 Annelies van Voskuilen – Iedereen verdient een gelijke kans

Annelies van Voskuilen, de nummer zeven op onze kandidatenlijst:

“Iedereen verdient een gelijke kans in onze samenleving. Dat begint bij goede zorg en goed onderwijs. De gemeente vormt een vangnet of een springplank. Toegankelijke hulp voor mensen die dat nodig hebben, daar wil ik voor gaan.”

Vanuit mijn werk heb ik veel te maken met het sociaal domein, het onderwijs en de arbeidsmarkt. Dat zijn terreinen die ik erg belangrijk vind. De gemeente is op veel van deze terreinen een laatste vangnet of springplank. Toegankelijke hulp bieden aan mensen die dat nodig hebben, is een van de zaken waar ik voor wil gaan. Ik vind het ook belangrijk dat iedereen mee kan doen, dat niemand buiten de boot valt. Verder ben ik geïnteresseerd in cultuur en sport. Ik heb jarenlang bij de hockeyclub gespeeld en ik ga graag naar het museum en het theater. Ik zou graag zien dat er in de gemeente Barneveld meer evenementen worden georganiseerd. Voor de eigen inwoners, maar ook voor mensen van verder weg. Daarmee zetten we Barneveld op de kaart!Pro'98 - Politieke Partij Gemeente Barneveld