Rotonde Stationsweg – Van Wijnbergenlaan

Rotonde Stationsweg – Van Wijnbergenlaan

Het bestemmingsplan in de uitwerking van eerdere besluiten. In 2014 en 2016 heeft de Gemeenteraad hier uitgebreid over gesproken en vanavond besluiten wij over de planologische uitwerking van deze besluiten. 

De rotonde beidt de fietser straks een veilige oversteek. Ook voor het gemotoriseerd verkeer wordt het veiliger om de Van Wijnbergenlaan en de Stationsweg op te reiden. En dat is nodig ook, want het zal hier steeds drukker worden. Ook biedt de rotonde een belangrijke mogelijkheid om de snelheid op de stationsweg te verlagen.

Pro’98 vindt het jammer dat er bij de Vliegersvelderlaan voor een tussenoplossing is gekozen, maar Pro’98 is blij met de maatregelen die genomen gaan worden bij de oversteek van het Van Breugelplantsoen en de Moba.Pro'98 - Politieke Partij Gemeente Barneveld