Vertrek raadslid Suzanne Wassink-van Bochove

Vertrek raadslid Suzanne Wassink-van Bochove

Suzanne Wassink legt haar taken als raadslid voor Pro’98 neer. Dit heeft zij burgemeester Jan Luteijn van de gemeente Barneveld laten weten in een persoonlijk schrijven. Na een zomer van overdenking heeft zij geconcludeerd dat zij er op dit moment niet in slaagt om haar werkzaamheden als raadslid op een gezonde en verantwoorde manier te combineren met haar taken voor haar gezin en haar baan.

Fractievoorzitter Arjen Korevaar en voorzitter van bestuur Hans van den Brink vinden het ontzettend jammer om de komende maanden Suzanne Wassink te moeten missen, maar begrijpen en respecteren de keuze die door Suzanne is gemaakt.

Na ontvangst van deze boodschap hebben het bestuur en de fractie van Pro’98 voorbereidingen getroffen om haar plek op te vullen. Naar verwachting zal Marcel Godschalk de komende maanden de fractie versterken. Godschalk is geen onbekende voor de Barneveldse raad. In de vorige raadsperiode vervulde hij de positie van raadslid ook voor Pro’98.