Even voorstellen: Frank van der Lubbe (nummer 2)

Even voorstellen: Frank van der Lubbe (nummer 2)

Waar hou jij je op dit moment mee bezig:
Ik werk bij P-services HR group. Ik werk hier nu zo’n 9 jaar en het is een bedrijf met heel veel mogelijkheden en mooie uitdagingen rondom het vakgebied HR. Ik ben verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van onze organisatie. Dus daar ben ik doordeweeks vooral druk mee. Verder voetbal en fiets ik te weinig en padel ik nu zo’n drie jaar fanatiek. Dat is een sport die lijkt op tennis, maar dan met muren, net zoals bij squash. Ik woon samen met mijn vrouw en haar zoontje Mason op de Nesciostraat in Barneveld.

Wat is de mooiste plek voor jou in onze gemeente:
Ik vind dat we erg gezellige horeca in onze gemeente hebben en zit dan ook graag ergens op het terras met mooi weer. Ik vind het Schaffelaartheater ook erg mooi!

Wat zou je graag willen veranderen in onze gemeente:
Laat ik vooropstellen dat ik vind dat we in een hele mooie gemeente leven, waarin veel wordt georganiseerd en inwoners naar elkaar omzien. Ik vind het belangrijk dat je de ruimte hebt om je eigen keuzes te maken in onze gemeente. Daarom vind ik het belangrijk dat er ook openbaar voortgezet onderwijs komt in onze gemeente en vind ik bijvoorbeeld ook dat supermarkten en bouwmarkten zelf zouden mogen besluiten of zij wel of niet op zondag open willen. Dat mis ik nu in Barneveld. Ook zou ik het mooi vinden als de horeca meer geconcentreerd zou zijn op een centraal plein in Barneveld dorp, zoals bijvoorbeeld het torenplein of het raadhuisplein. Nu is het horecaplein wat weggestopt, terwijl onze horeca iets is om trots op te zijn. In Voorthuizen is dit beter aangepakt. Ik wil graag dat in Voorthuizen werk wordt gemaakt van de ‘Groene slinger’. In Barneveld heeft Pro’98 al het Groene rondje gerealiseerd. Ik vind het belangrijk dat onze gemeente er is  voor iedereen. Ik wil dan ook dat de gemeente zich aansluit bij de regenbooggemeenten in ons land. Daarmee bekent de gemeente kleur en kleurrijke gemeente, dat is een bruisende gemeente. En daar wil ik graag wonen.

Waarom Pro:
Omdat Pro altijd zoekt naar oplossingen. Omdat Pro staat voor diversiteit en keuzemogelijkheden. Omdat Pro ruimte wil geven aan iedereen en er is voor iedereen. Omdat Pro de afgelopen 20 jaar er alles aan heeft gedaan om onze gemeente bruisend te maken, door betere voorwaarden voor horeca en evenementen te creëren en door zelf initiatieven te ontplooien, zoals het proefrondje. Omdat Pro opkomt voor de zwakkeren in onze samenleving en omdat Pro zijn verantwoordelijkheid neemt en daarbij lastige beslissingen niet uit de weg gaat. Bijvoorbeeld door een heel helder en consistent standpunt in te nemen over duurzame energie en luchtkwaliteit. Omdat we ook een verantwoordelijkheid hebben richting onze kinderen en kleinkinderen. Omdat Pro gaat voor groen en biodiversiteit, omdat onze leefomgeving ontzettend belangrijk is. Daarom kies ik voor Pro’98.Pro'98 - Politieke Partij Gemeente Barneveld