Even voorstellen: Hendri Nortier (nummer 8)

Even voorstellen: Hendri Nortier (nummer 8)

Waar hou jij je op dit moment mee bezig:
Op dit moment ben ik actief als fractie ondersteuner binnen Pro’98 waar ik mij meedenk op gebied van vergroening, windenergie en kansengelijkheid. In het dagelijks leven werk ik als CDD/KYC analist binnen het bankwezen waarbij ik klanten toets op integriteit.

Wat is de mooiste plek voor jou in onze gemeente:
De natuur rondom Kootwijk

Wat zou je graag willen veranderen in onze gemeente:
Ik zou van Barneveld de duurzaamste en groenste gemeenten willen maken.

Waarom Pro’98:
Ik ben sociaal, progressief ingesteld. Ik vind daarbij belangrijke uitgangspunten het klimaat, onderwijs en kansengelijkheid voor alle inwoners. Voor mij zijn dit punten die ik ook terug zie binnen Pro’98. Ik ben sinds 2010 lid geworden en heb me hier altijd thuis gevoeld. Daarbij is de kern altijd constructief meedenken met het hart voor de gemeente. Tevens heb ik rechtvaardigheid altijd belangrijk gevonden waarbij het belang van iedere burger even zwaar weegt