Even voorstellen: Rashed Parvisie (nummer 10)

Even voorstellen: Rashed Parvisie (nummer 10)

Waar hou ik me bezig op dit moment: Ik ben momenteel werkzaam in Amsterdam als leraar Burgerschap en Maatschappijkunde. Ik doe het werk met plezier en hoop zoveel mogelijk bij te dragen bij de ontwikkeling van de leerlingen. Dit doe ik o.a. door middel van projecten binnen en buiten school. Daarnaast hou ik mezelf bezig met de ontwikkelingen van Pro’98 en de gemeente Barneveld.

Wat is de mooiste plek voor mij in de gemeente: Ik woon sinds mijn 11e jaar in Barneveld. De Gemeente Barneveld kent zeer mooie plekken. Het is dus best lastig om één plek aan te wijzen, maar als ik toch één moet kiezen dan ga ik voor ‘sportpark ’t Nieuwe Oost’ (VVB). Ik heb daar in de buurt gewoond en was ook lid van de voetbalclub VVB. Ik maakte mijn eerste vrienden op de club, leerde de taal en de cultuur. De omgeving betekent dan ook veel voor me.

Wat zou je willen veranderen in onze gemeente: Enige tijd geleden schreef ik een artikel over het onderwijs in Barneveld. Hierin sprak ik over hoe belangrijke zaken als openbare scholen en diversiteit zijn. Ik wil me graag dan ook inzetten voor Openbare scholen en diversiteit. Iedereen moet zich welkom en goed voelen in onze fijne gemeente.

Waarom Pro98: Politiek heb ik altijd interessant gevonden en wilde mij ook altijd in verdiepen. Dit ben ik ook op gegeven moment gaan doen . Politiek is voor mij een manier om iets (terug) te doen voor de samenleving en daar zet ik me graag voor in. Pro’98 is een partij die niemand uitsluit en zich inzet voor iedereen in de gemeente Barneveld. Het is een partij van doeners en heeft zich afgelopen jaren zowel in de coalitie als de oppositie bewezen door initiatieven te nemen en dingen daadwerkelijk voor elkaar te krijgen. Daarom is Pro’98 mijn partij.