Even voorstellen: Andy Vinkenborg (nummer 14)

Even voorstellen: Andy Vinkenborg (nummer 14)

Waar hou jij je op dit moment mee bezig:
Als online marketeer bij Bambook maak ik de wereld een stukje groener. Wij verkopen uitwisbare notitieboeken en andere duurzame kantoorartikelen. Voor elk verkocht product plant Bambook een boom op Madagaskar. Zo draag ik dagelijks mijn steentje bij aan de strijd tegen onnodige papierverspilling en ontbossing.

Wat is de mooiste plek voor jou in onze gemeente:
Als ik door het bos loop kom ik echt tot rust en valt alles van me af. Gelukkig wonen we in een prachtige, bosrijke omgeving. Als ik dan een favoriete plek moet kiezen, ga ik voor het Speulderbos in Garderen. Geweldig afwisselend, veel vogels & wild te spotten en leuke wandelroutes.

Wat zou je graag willen veranderen in onze gemeente:
Ik wil me hard maken voor groepen die zich niet gehoord voelen in onze gemeente. Of juist een stem geven aan de essentiële groepen zónder stem: de flora & fauna. Misschien is de lokale politiek daar niet de juiste plek voor, maar ik geloof wel dat we samen de mindset kunnen veranderen en beweging in gang kunnen zetten.

Waarom Pro’98:
Sinds ik mag gaan, ben ik trouw Pro’98-stemmer. Als meest groene en linkse partij van Barneveld is dat voor mij een no-brainer. Ik vind het tof om daar nu een steentje aan te mogen bijdragen.Pro'98 - Politieke Partij Gemeente Barneveld