Even voorstellen: Eva de Man (nummer 3)

Even voorstellen: Eva de Man (nummer 3)

Waar hou jij je op dit moment mee bezig:
Ik heb een dochter van 1 jaar en ga graag met haar op pad. Daarnaast mag ik twee keer in de week lesgeven aan de leukste kleuterklas van Soesterberg en ben ik in de afrondende fase van mijn Master Leren en Innoveren. Als er tussen alle bedrijven door nog een vrij moment in de week te vinden is, dan lees ik graag, pak ik een rondje op de racefiets of vind je mij op een yoga matje.

Wat is de mooiste plek voor jou in onze gemeente:
Wat mij betreft is dat de bieb. Al vanaf kinds af aan kwam ik daar met mijn beste vriendin op zoek naar boeken vol nieuwe avonturen. Binnen wandelen is net als het openen van een nieuw boek: een klein beetje magisch.

Nu werk en studeer ik graag in de bieb. Onlangs heb ik nog ervaren dat het ook een plek is waar ontmoeting en mooie gesprekken plaats kunnen vinden. Ik ben over het algemeen graag te vinden in ons centrum. We hebben in Barneveld zo veel leuke winkels en gezellige horeca.

Wat zou je graag willen veranderen in onze gemeente:
Als eerste zou ik graag zien dat mijn dochter zo meteen de keuze heeft voor openbaar voortgezet onderwijs. Ik wil graag dat ze zich thuis voelt op school en ik heb zelf ervaren dat de overgang van openbaar primair onderwijs naar bijzonder voortgezet onderwijs op bepaalde punten niet makkelijk was.

Daarnaast verdient de cultuursector in onze gemeente een financiële boost. Het leven is namelijk zoveel mooier wanneer er ruimte is voor muziek en theater. Een bezoek aan een musical, een film kijken in de bios en het luisteren naar livemuziek heb ik tijdens de Corona crisis enorm gemist. Corona heeft mij geleerd dat cultuur echt van levensbelang is.

In een wereld waarin het lijkt alsof we steeds meer recht tegenover elkaar staan, zou ik graag zien dat we in onze mooie gemeente de kracht van verbinding gaan zien. Een gemeente waar ontmoeten centraal staat, waarbij je in dialoog kan gaan met een open mind en een open hart. Een gemeente waar iedereen zich thuis voelt.

Waarom Pro’98:
Pro’98 is een partij waar je mag zijn wie je bent en waar je in je kracht wordt gezet. Het is een hele fijne groep mensen en ik sta te popelen om nog meer met ze samen te mogen werken.Pro'98 - Politieke Partij Gemeente Barneveld