Even voorstellen: Hans van den Brink (nummer 16)

Even voorstellen: Hans van den Brink (nummer 16)

Waar houd ik me mee bezig:

Ik pendel veel tussen Barneveld en Den Haag (waar Marijke en ik tijdelijk fulltime wonen) op en neer. In Barneveld hebben wij de meeste sociale contacten, ben ik bezig met Bestuur van Pro’98 en hebben we onze handen vol aan het bewoonbaar krijgen van ons nieuwbouw appartement.

Wat is de mooiste plek in onze gemeente:
Barneveld heeft veel mooie plekken b.v. de bruggetjes in het Schaffelaarsebos…

Wat mis je in Barneveld:
In onze gemeente mis ik echt een openbare school voor voortgezet onderwijs en het gekke is dat er geen hotel in Barneveld is… dat merkte ik toen wij in de buurt een hotelkamer zochten…

Waarom Pro’98:
Ja natuurlijk Pro’98! Pro’98 is echt progressief, groen en sociaal. Strijdvaardig voor het uitgangspunt dat je ook in Barneveld mag zijn wie je bent. Heeft een doorleefd programma zonder dogmatisch te zijn. Wil echt wat bereiken en is bereid daarvoor verantwoordelijkheid te nemen.Pro'98 - Politieke Partij Gemeente Barneveld