Even voorstellen: Leo Roeloffs (nummer 39)

Even voorstellen: Leo Roeloffs (nummer 39)

Waar houd ik mij mee bezig?
Omdat ik gestopt ben met werken kan ik veel tijd besteden aan leuke dingen, zoals het op actief en bestuurlijk niveau bezig zijn met de wielersport. Daarnaast genieten mijn vrouw en ik er van om regelmatig een weekje op vakantie te gaan.

Wat is de mooiste plek in de gemeente?
Eigenlijk zijn er te veel om op te noemen. Maar juist de overgang in het landschap tussen de bossen en heide van Veluwe en het cultuurlandschap is prachtig.

Wat zou je graag willen veranderen in de gemeente…?
Ik zou graag zien dat er meer aandacht komt voor mobiliteit en verkeersveiligheid ten gunste van het fietsverkeer, en dan met name in de buitengebieden.

Waarom Pro’98?
Ik stem al jaren bij de gemeenteraadsverkiezingen op PRO’98 om dat ik vind dat deze partij aansluit bij mijn mening over een inclusieve samenleving, de standpunten op het gebied van milieu en het energievraagstuk.