Even voorstellen: Mark Dokter (nummer 20)

Even voorstellen: Mark Dokter (nummer 20)

Waar hou jij je op dit moment mee bezig:
Ik werk sinds twee jaar als vestigingsmanager bij Synensis Uitzendbureau in het centrum van Barneveld. Naast deze baan hou ik mij graag bezig met het organiseren van evenementen binnen de Gemeente Barneveld. Onder bedrijfsnaam Pink Banana organiseer ik per jaar meerdere evenementen en verzorg ik boekingen van verschillende artiesten. Sinds ik gestopt ben als horecaondernemer in 2019 ben ik fanatiek gaan wandelen. Ik vind het leuk om foto’s te maken tijdens deze wandelingen om zo via social media andere mensen enthousiast te maken deze wandelingen ook te gaan lopen.

Wat is de mooiste plek voor jou in onze gemeente:
Gemeente Barneveld heeft veel mooie plekken. Ik loop graag via mijn huis richting het paradijs en landgoed Klein Bylaer. Dit is overigens een gedeelte van wandelroute “Rondje Barneveld”. Dit vind ik een prachtige omgeving. Voor mij is het park bij de muziektent aan de van Hogendorplaan ook een fantastische plek. Op deze locatie organiseerde ik in augustus 2020 een event genaamd “Picknick in the Park”. Ik zou heel graag deze locatie de komende jaren als decor willen gebruiken voor meerdere edities zowel zomer en winter.

Wat zou je graag willen veranderen in onze gemeente:
Ik wil me blijven inzetten voor evenementen binnen de gemeente Barneveld. Door Corona zijn de afgelopen periode veel initiatieven niet door gegaan. Het is belangrijk om deze initiatieven levendig te houden.

Waarom Pro’98:
In mijn jeugd was er nooit veel te kiezen in Barneveld qua uitgaan en evenementen. De laatste jaren is er steeds meer mogelijk en daar zet Pro zich voor in. Zo hebben zij gezorgd dat de sluitingstijden van de horeca zijn verlengd en is er op initiatief van pro een evenementen coördinator aangesteld die meedenkt met initiatiefnemers ipv alleen maar drempels opwerpt. Ik kan als organisator beamen dat dit heel prettig werkt. Een bruisend Barneveld is waar Pro 98 voor staat.
Ook ben ik als wandelaar blij met het rondje Barneveld wat dankzij Pro is aangelegd.Pro'98 - Politieke Partij Gemeente Barneveld