Knopen tellen

Knopen tellen

Wethouder Verweij hekelde zaterdag in de Barneveldse Krant de landelijke media: “ik merk in alle landelijke berichtgeving, dat er onvoldoende aandacht is voor het volledige verhaal en dat stoort me”, zegt de wethouder.

Hij baalt er van dat in de media wordt genoemd dat hij Christen Unie wethouder is. “Het gaat er niet om wat mijn achtergrond is, het gaat erom dat we als gemeente er voor willen zorgen dat onderwijs voor iedereen goed geregeld is.”

Je zou bijna medelijden krijgen…

Laat de heer Verweij zijn knopen gaan tellen. Als de landelijke media daadwerkelijk verslag hadden gedaan van het volledige verhaal en zijn onwelwillende houding, dan had hij er echt heel wat minder rooskleurig opgestaan.

Monique Rosbergen, 1 juni 2009Pro'98 - Politieke Partij Gemeente Barneveld