Pro’98 wil ‘zwemles op zondag’ in strijd tegen wachtlijst

Pro’98 wil ‘zwemles op zondag’ in strijd tegen wachtlijst

BARNEVELD – Pro’98 denkt een oplossing te hebben gevonden voor de wachtlijsten voor jonge zwemmers in de gemeente Barneveld: zwemles op zondag. ,,Wij denken dat ouders die allebei werken daarvoor belangstelling kunnen hebben’’, schrijft fractievoorzitter Monique Rosbergen. ,,Voor zover wij weten, wordt er op dit moment minimaal gebruik gemaakt van de capaciteit aan zwemwater op die dag.’’

Uit de Barneveldse Krant

De partij heeft vragen gesteld aan het college. Pro’98 wil onder meer van burgemeester en wethouders weten in hoeverre het benutten van zwemwatercapaciteit op zondag de wachtlijst kan verkorten en of deze mogelijkheid als eens is onderzocht. ,,Bent u – als dat niet het geval is – bereid om op korte termijn te inventariseren of er voldoende belangstelling is voor zwemles op zondag?’’, vraagt Rosbergen verder.

De Barneveldse Krant meldde deze week dat kinderen uit de gemeente Barneveld gemiddeld een jaar moeten wachten op zwemles. Voor de SGP-fractie was dit al eerder reden om het college om opheldering te vragen.Pro'98 - Politieke Partij Gemeente Barneveld