Nieuwe plankaart heeft al witte vlekken

Nieuwe plankaart heeft al witte vlekken

Uit de Barneveld Vandaag
Pro’98 vindt het onlogisch, dat de gemeente nieuwe digitale bestemmingsplannen maakt, waar toch nog allerlei witte plekken in zitten. Dat zijn plekken waarvoor een nieuw deelplannetje wordt uitgewerkt.wethouder Aart de Kruijf wilde de digitalisering daar niet op laten wachten. Maar zolang die plannetjes niet zijn vastgesteld, “kan de burger, die een huis koopt nog steeds niet in een oogopslag zien, wat de bestemming in de omgeving is”, aldus Pro-raadslid Aat Barendregt. Hij probeerde tevergeefs de wethouder duidelijk te maken, dat die gewoon de oude bestemming had moeten laten digitalisering, juist omdat die eenmaal digitaal eenvoudig, aangepast kan worden.Pro'98 - Politieke Partij Gemeente Barneveld