Theater dicht op zondag

Theater dicht op zondag

Ik wist het wel, maar toch schrok ik van het stellige antwoord van Gerard Schotanus (SGP) op de vraag van Bernard Schermers (CDA) of het theater op zondag dicht moet als Christen Unie en SGP de meerderheid in de raad zouden vormen. Hij zei gewoon: “Ja”.

Tjonge, daar sta je dan met je “ruimte en respect voor elkaar” en “geef elkaar – ook op zondag – de ruimte”….

Op dit moment hebben CU en SGP 12 van de 31 zetels in de gemeenteraad. Gelukkig maar, laat het er alsjeblieft niet meer worden! Mijn column van ruim twee jaar geleden is actueler dan ooit. Mensen, ga stemmen! Als u niet stemt, gaat uw stem naar de grootste partij en dat is in Barneveld de SGP. Dat betekent: het zwembad dicht, horeca en theater gesloten en geen sport op zondag. In zo’n gemeente wil ik niet wonen. U wel?

Monique RosbergenPro'98 - Politieke Partij Gemeente Barneveld