Evenementenhal

Evenementenhal

De ontwikkelaar van de evenementenhal heeft in niet misse bewoordingen vorige week in de Barneveldse krant laten weten zeer ontevreden te zijn over de samenwerking met de gemeente.

De gemeente, dan wel het college, is er de afgelopen jaren als de kippen bij als het gaat om actieve informatie verstrekking. Helaas moeten we constateren dat het  akelig stil blijft. Het lijkt ons logisch dat u op deze aantijgingen reageert. Ten eerste om aan uw informatieplicht naar de raad te voldoen,  maar ook om de negatieve beeldvorming die door het interview bij de burgers kan zijn ontstaan, weg te nemen. Wij verzoeken de wethouder ons deze week nog via een memo op de hoogte te stellen over de stand van zaken rondom de evenementenhal.

Frank van der Lubbe
(Bijdrage raad Bestuursrapportage 2010-2)Pro'98 - Politieke Partij Gemeente Barneveld