PRO’98 op straat in gesprek over Harselaartunnel

PRO’98 op straat in gesprek over Harselaartunnel

Wat vindt u van de Harselaartunnel en dan vooral van de meerkosten van bijna 6 miljoen euro? Die vraag legt PRO’98 zaterdag aan het publiek voor. ’s Morgens op de markt in Voorthuizen en  ’s middags in het winkelcentrum van Barneveld.

De gemeenteraad neemt dinsdag een besluit over het aangepaste voorstel voor de Harselaartunnel. Twee jaar geleden stemde de raad in met realisering van deze ondertunneling van de Baron van Nagelstraat voor een bedrag van 29,2 miljoen euro. Nadere berekeningen wijzen uit dat er 5,9 miljoen euro meer nodig is om de tunnel, inclusief aanpassing van de kruispunten, te bouwen.

Fractieleden en bestuursleden van PRO’98 gaan hierover in gesprek met het publiek. Zij staan ’s morgens van 10.30 tot 12.00 uur op de markt in Voorthuizen en ’s middags van 13.30 uur tot 15.00 in het centrum van Barneveld.Pro'98 - Politieke Partij Gemeente Barneveld