Pro’98 belt aan!

onderzoek

Pro’98 belt aan!

Deze week doet Pro’98 onderzoek in Voorthuizen. Wij willen graag weten wat de Voorthuizenaar bezig houdt. Om antwoord te krijgen op verschillende vragen verspreiden partijleden zich deze week ’s avonds over de wijken van het dorp om bij zoveel mogelijk mensen aan te bellen.

onderzoekVrijwilligers, bestuurs- en fractieleden vragen in een kort interview naar wat u vindt van de woonomgeving. Ook willen wij graag weten welke voorzieningen in het dorp belangrijk zijn en horen wij graag waar de lokale politiek iets aan zou moeten veranderen.

Pro’98 gebruikt de informatie om zich voor te bereiden op de gemeenteraadsverkiezingen van 2014. Bij het schrijven van het verkiezingsprogramma vormen de resultaten een waardevolle bijdrage.

U kunt de vragen ook op onze Facebook-pagina beantwoorden!Pro'98 - Politieke Partij Gemeente Barneveld