26. Henk de Koning

26 Henk de Koning Voorthuizen

26. Henk de Koning

26 Henk de Koning VoorthuizenWoonplaats: Voorthuizen

Leeftijd: 64 jaar

Beroep/opleiding: Ik ben in Amsterdam geboren in een Apostolisch gezin (politiek: PvdA / VVD) en heb daar ook alle onderwijsinstellingen doorlopen, achtereenvolgens de kleuterschool (kakschool in onze toenmalige terminologie), lagere school, Lyceum (HBS-A) en Vrije Universiteit Amsterdam – Rechten.

Ik ben jurist maar secretaris van beroep en werkzaam als secretaris van de Nederlandse Vereniging Aannemers Funderingswerken (NVAF) in Harderwijk, een zelfstandige brancheorganisatie in de sector bouw en infrastructuur.

Waarom Pro’98?
Omdat alleen Pro een tegengeluid laat horen in Barneveld, een geluid dat op gemeentelijk/regionaal niveau antwoord geeft op wat nodig is voor een gezonde ontwikkeling van de gemeente en haar inwoners. 
In drie kernwoorden: sociaal-liberaal, open voor alle gezindten en groen.Pro'98 - Politieke Partij Gemeente Barneveld