8. Céline Blom

08 Celine Blom Barneveld

8. Céline Blom

08 Celine Blom BarneveldWoonplaats: Barneveld

Leeftijd: 41

Beroep/ opleiding: Een uit de hand gelopen hobby heb ik om weten te buigen tot een professionele organisatie: UWC Xperience. Vanuit de visie van vrede en duurzaamheid organiseren wij trainingen op middelbare scholen waarin jongeren leren hun eigen talenten en kwaliteiten te ontdekken en op een constructieve manier te communiceren.

Waar kunnen mensen je van kennen?
Mensen hebben me vast vaak met mijn kinderen gezien; Daniel en Julia. Toen zij nog op de lagere school zaten heb ik me als bestuurs- en mr-lid ingezet voor de Antoniusschool en o.a. gestreden voor de prachtige locatie waar de school gelukkig nog steeds staat. Daarnaast vind je me langs het hockeyveld, op de waterpolotribune en hardlopend door de buitengebieden, om uiteindelijk lekker te ontspannen in het mooie Schaffelaartheater.

Waarom Pro’98?
Als geboren en getogen Barneveldse wil ik vanuit mijn maatschappelijke betrokkenheid meedenken en meebeslissen over de toekomst van Barneveld. Een plek waar je op een prettige manier kunt wonen en waar inwoners omzien naar elkaar. Een plek met veel groen en ruimte en een gevarieerd winkelaanbod. Ik wil graag het verschil maken voor iedere Barnevelder. Niet kijken naar ras, religie, sociale/culturele achtergrond of leeftijd, maar geloven in de kracht van mensen. Bij deze aspecten past een partij als Pro’98 één op één. Samen zetten we ons in voor een Barneveld waar iedereen kan zijn wie hij is. Dat betekent mogelijkheden om te recreëren en te sporten, ook op zondag, de dag die als mijn vrije dag daar bij uitstek geschikt voor is.Pro'98 - Politieke Partij Gemeente Barneveld