André van de Burgwal

03 Andre van de Burgwal Voorthuizen

André van de Burgwal

03 Andre van de Burgwal VoorthuizenWoonplaats: Voorthuizen

Leeftijd: 36

Gezinssituatie? Getrouwd met Lonneke, met kinderen Wim, Sien en Age.

Beroep: CRM Business Consultant

Waar kunnen mensen je van kennen?
Toneelvereniging WIK, Raadslid Pro’98.

Waarom Pro’98?
Pro’98 kiest voor waarden die er toe doen in het leven. Een groene, duurzame omgeving. Een sociale samenleving waarbij er naar elkaar omgekeken wordt en iedereen de juiste hulp en ondersteuning krijgt. En ook een gelijkwaardige samenleving waar mensen hun eigenheid kwijt kunnen en respect hebben voor elkaars verschillen. De gemeente ondersteunt deze waarden door gedegen economisch beleid, veiligheid en adequate infrastructuur, zonder dat dit doelen op zich worden. Pro’98 is een sterke, kundige en enthousiaste partij die constructief in de Barneveldse gemeenteraad werkt, als oppositie en (hopelijk) komende jaren als coalitiepartij.