Hilhardt Brul

04 Hilhardt Brul Barneveld

Hilhardt Brul

04 Hilhardt Brul BarneveldHet leuke van gemeentepolitiek is de breedte aan onderwerpen waar je mee te maken hebt, concreet en van directe invloed op het leven en de woonomgeving van de inwoners. Dat geldt zeker voor ruimtelijke ordening, woningbouw, verkeer, milieu, landbouw  en natuur, ‘groene’ zaken waar ik me – samen met andere fractiegenoten  – in de raad vooral mee bezig hou. Ik praat ook over bijvoorbeeld economie, sport en cultuur en zeker ook de grote decentralisatieonderwerpen.

De gemeente wordt immers steeds belangrijker. Dan is het niet alleen een uitdaging, maar ook een eer als volksvertegenwoordiger je stem te mogen laten horen. Zeker in een gemeente als Barneveld. Met ons inwonertal van meer dan 50.000 vormen we een gemeente die qua omvang en organisatie in staat moet zijn de ontwikkelingen bij te benen en daarop in te spelen.  Uiteraard wel met behoud van het dorpse karakter dat de verschillende kernen van Barneveld kenmerkt.  Dat willen we blijven koesteren!Pro'98 - Politieke Partij Gemeente Barneveld