Monique Rosbergen

01 Monique Rosbergen Barneveld

Monique Rosbergen

01 Monique Rosbergen BarneveldWoonplaats: Barneveld

Leeftijd: 47

Beroep/ opleiding: Executive Manager bij Aurion en Fractievoorzitter van Pro’98

Waar kunnen mensen je van kennen?
Ik denk dat veel mensen mij uit de krant kennen. Waarschijnlijk kennen veel mensen mij ook van “vroeger”. Ik woon vanaf mijn 4e jaar in Barneveld heb hier ook op school gezeten. Verder ben ik actief geweest in ondermeer de toneelvereniging WIK, bij het jongerenwerk van de St. Catharinakerk, bij DWK en MHCB.

Waarom Pro’98?
Mijn voornaamste beweegreden om in 1993 politiek actief te worden, was dat ik vond dat het allemaal wel wat gezelliger in Barneveld mocht worden, ook op zondag. Zo heb ik me hard gemaakt voor de komst van een theater, maar ook voor een gezellig winkelcentrum in het dorp Barneveld. In het begin werd Pro’98 wel eens gekscherend de terrasjespartij genoemd. Pro’98 heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een serieuze lokale partij.

Een partij die zich hard maakt voor onderwerpen als duurzaamheid, cultuur, sport en openbaar voortgezet onderwijs. Een partij die wil investeren in de kracht van mensen en vindt dat mensen elkaar de ruimte moeten geven, ook om anders te zijn. Ik voel me volledig thuis bij de uitgangspunten van Pro’98: Sociaal, Groen en Gelijkwaardig.Pro'98 - Politieke Partij Gemeente Barneveld