Pro’98 presenteert 50 kandidaten

plaatje

Pro’98 presenteert 50 kandidaten

Pro’98 heeft vanaf vandaag al haar 50 kandidaten online staan. Zowel op Facebook, Twitter als op de website zullen zij zich de komende tijd voorstellen.

plaatje

Het is volgens lijsttrekker Monique Rosbergen voor het eerst dat een partij in Barneveld een kandidatenlijst met 50 namen presenteert: “Wij willen de komende tijd het verschil maken. We zijn dan ook blij dat er zoveel leden zijn die daar hun steentje aan willen bijdragen door zich kandidaat te stellen. Hoe meer mensen we kunnen overtuigen dat stemmen echt het verschil kan maken, hoe groter de kans dat de gemeente Barneveld een minder conservatief-christelijke koers inslaat de komende jaren”. Rosbergen verwijst hiermee ook naar de onlangs bekend gemaakte lijstverbinding tussen de SGP en de Christen Unie.

Jongeren zijn nog meer dan voorgaande jaren op de lijst van Pro’98 te vinden, zowel tieners als twintigers. Daarnaast telt de lijst 14 vrouwelijke kandidaten. Ook is Pro’98 blij met de kandidaten uit de kleine kernen en de 8 kandidaten uit Voorthuizen. “Daarmee laten we zien dat Pro’98 dichtbij de inwoners wil zijn” benadrukt Rosbergen. “Het wordt tijd dat de gemeente meer gaat investeren in mensen en minder in beton, steen en staal”. Lijstduwers zijn de oud-gemeenteraadsleden Adri den Dunnen en Jaap Beijer.Pro'98 - Politieke Partij Gemeente Barneveld