33. Raymond Wijckelsma

33 Raymond Wijckelsma

33. Raymond Wijckelsma

33 Raymond WijckelsmaWoonplaats: Barneveld

Leeftijd: 34 jaar

Beroep/ opleiding: Hoofd verkoop binnendienst bij Hörmann te Barneveld

Waar kunnen mensen je van kennen?
Ik woon en werk al bijna mijn hele leven in Barneveld, de plek waar ik opgegroeid en gevormd ben. Zowel mijn zakelijke als sociale leven speelt zich hier dus af. Samen met Sabeth en onze twee prachtige meiden Emma (8) en Fenne (6) kun je mij altijd ergens in onze geweldige gemeente vinden. Is het niet op mijn werk, dan wel bij de Daltonschool Lange Voren, waar onze kinderen op zitten, in de sportschool of in één van onze gezellige cafés.

Waarom Pro’98?
Omdat ik me actief in wil zetten voor een betrokken en progressief Barneveld, waar iedereen, ongeacht herkomst of (on)geloof zich prettig en nuttig kan voelen. Ik geloof oprecht in gelijke kansen en rechten voor iedereen met een gemeentelijke overheid die luistert, inventariseert, faciliteert en ondersteunt. Dit alles om het maximale uit mensen te halen, maar ook ondersteunend waar het echt nodig is. Pro’98 past voor mij perfect in dit plaatje en verdient naar mijn mening een permanente plek in het college.Pro'98 - Politieke Partij Gemeente Barneveld