Arjen Korevaar

Arjen Korevaar

Arjen Korevaar

Arjen KorevaarWoonplaats: Barneveld

 

Leeftijd: 27

Beroep: eigenaar KENEmedia, IT consultant

Waar kunnen mensen je van kennen?

Ik heb vijf jaar in de organisatie van het SchaffelaarPodium meegedraaid, daarnaast ben ik lid van de jongerenraad van de Rabobank Barneveld-Voorthuizen. Sinds 2012 ben ik raadslid voor Pro’98.

Waarom Pro’98?

Ik wil volksvertegenwoordiger zijn in Barneveld: “omdat je alleen iets te zeggen hebt, als je meepraat”. En ook in onze rol als oppositiepartij hebben we gelukkig wat te zeggen. Onderwerpen die we bespreken zijn vaak heel concreet en zeer regelmatig zijn inwoners direct betrokken. Of het nu gaat om elektrische laadpalen, fietspaden of het recidivebeleid, we proberen het College te controleren en de Raad het liefst van onze eigen alternatieven te overtuigen. Als het gaat om zorg en werk, of cultuur en natuur is Pro’98 is een partij met progressieve en sociale idealen en daarmee weten wij ons de afgelopen jaren duidelijk te onderscheiden in het Barneveldse politieke landschap.

Het meest plezierig vind ik overigens dat niet alles bij Pro’98 in marmer gebeiteld staat. Dat maakt dat er voldoende over blijft om tijdens de fractievergadering te bespreken en in verschillende composities samen te kunnen werken met andere partijen in de gemeenteraad. Ik hoop dat Barneveld voor al haar inwoners een plezierige gemeente blijft om te wonen en heb er alle vertrouwen in dat Pro’98 daar haar bijdrage aan kan blijven leveren. Als oppositiepartij, nog liever vanuit het College.Pro'98 - Politieke Partij Gemeente Barneveld