Céline Blom nieuwe voorzitter Pro’98

Celine Blom

Céline Blom nieuwe voorzitter Pro’98

Tijdens de eerste bestuursvergadering na de verkiezingen is Céline Blom benoemd tot de nieuwe bestuursvoorzitter van Pro’98. Blom loopt al twee jaar mee als fractievolger en algemeen bestuurslid en kijkt er naar uit om zich in deze nieuwe rol verder in te zetten voor de partij.

Celine Blom“Samen met mijn mede-bestuursleden heb ik de ambitie om het bestuur van Pro’98 verder te professionaliseren en daarmee de fractie ten dienst te zijn in wederom een periode van oppositie. Daarnaast willen we de communicatie met onze leden en de met de inwoners van Barneveld nog verder verbeteren zodat we nog beter en zichtbaarder onze toegevoegde waarde voor de Barneveldse maatschappij kunnen laten zien.”

Tijdens de Algemene Ledenvergadering hebben de leden van Pro’98 afscheid genomen van Marcel Godschalk als bestuursvoorzitter. In ’t Trefpunt in Voorthuizen werd Godschalk bedankt met mooie woorden en de inmiddels bekende Pro’98 kip, gemaakt door de Barneveldse kunstenares Julia Borsboom.

Afscheid Marcel GodschalkMarcel Godschalk verlaat het bestuur van Pro’98, na ruim 10 jaar actief te zijn geweest. In september 2004 was Godschalk betrokken bij de reorganisatie van Pro’98 die heeft geresulteerd in het samenwerkingsverband zoals het er heden ten dagen nog steeds is. Tevreden kijkt Godschalk terug op een inspirerende en intensieve periode. “Ik heb het volste vertrouwen in een goede toekomst voor Pro’98, maar het werd tijd om het stokje over te dragen aan een nieuwe generatie”. Diezelfde avond trad ook André van de Beek af als secretaris.

Tegelijk met het afscheid zijn drie nieuwe bestuursleden benoemd: Robert Man, Martin Rozenberg en Raymond Wijckelsma.Pro'98 - Politieke Partij Gemeente Barneveld