#10 Marcel Godschalk uit Garderen

#10 Marcel Godschalk uit Garderen

Vanuit mijn eerdere werk als Technisch Locatiemanager bij een ROC heb ik veel interesse in onderwijszaken en heeft jeugdbeleid mijn directe aandacht.
Onder de term jeugd kunnen we minimaal 20% van onze samenleving vatten. Het is dan ook zaak om op alle bestuurlijke niveaus, dus ook gemeentelijk, ruime aandacht te schenken aan deze inwonersgroep. Wie de jeugd heeft, heeft immers de toekomst. Doel en zorg is om de jeugd maximale ontplooiingskansen te geven.

De gemeente kan betreffende onderwijs en jeugdbeleid veelal meer doen dan volgens de wettelijke regels nu al wordt gedaan. Meer diversiteit, meer keuze. Pro’98 blijft zich inzetten voor een openbare middelbare school.

Dan toch nog even over het schitterende Garderen, waar ik al jaren met veel plezier woon. Midden op de Veluwe met bos en heide rondom het dorp. Het centrale plein(tje) wordt opgesierd door een monument voor de gevallenen en de dorpspomp. De putbrink van Garderen is voor mij de speciale plek in de gemeente Barneveld.Pro'98 - Politieke Partij Gemeente Barneveld