Wij zoeken jou! Kom besturen bij Pro’98

Wij zoeken jou! Kom besturen bij Pro’98

Pro’98 strijd voor een groen Barneveld, met betaalbare woningen, waar iedereen mag zijn wie hij is. We staan voor zondagsvrijheid en een sterke culturele sector in onze gemeente. Wil jij bijdragen aan de missie van Pro’98? Kom besturen! Een bestuursfunctie bij Pro is gezellig, afwisselend en niet tijdintensief. De uitdaging voor het nieuwe jaar. Het maakt niet uit of je 17, 37 of 67 bent: jouw talent en toewijding is meer dan voldoende. Deze bestuursfunctie is jouw kans om je actief in te zetten voor Pro’98 en bij te dragen aan een mooi verkiezingsresultaat in 2026.

Jij kunt je bijdrage leveren door in het bestuur te helpen met het organiseren van activiteiten en acties. Ook kan je helpen met het bijhouden van onze sociale media, of het verder ontwikkelen van de vereniging. Daarnaast ligt er voor het bestuur in aanloop van de verkiezingen een belangrijke taak. Jij zorgt er samen met ons voor dat er commissies komen om een lijst, programma en campagne te organiseren. Het bestuur vergaderd eens per 4-6 weken. In de periodes tussen de vergaderingen is de tijdsdruk wisselend, maar bijna nooit meer dan twee uur per week.

We zoeken in het bestuur naar een goede mix van ervaring. Al veel bestuurservaring? Altijd welkom, maar zeker niet verplicht. Een bestuursfunctie is ideaal om op een laagdrempelige manier te starten bij Pro. De enige twee voorwaarden zijn dat je lid bent of wordt van Pro’98, en ingeschreven staat in gemeente Barneveld. Kom jij Pro’98 versterken? Mail dan nu naar [email protected]!

Als je toch nog twijfelt of het bestuur iets voor je is, maken we toch graag kennis. Je mag altijd een paar maanden proefdraaien, waarna je kan beslissen of je formeel het bestuur in wil, of niet. Op een andere manier bijdragen mag ook. Mocht je hier nog vragen hebben, of over iets anders, kan je contact met ons opnemen via [email protected].

Groetjes,

Annelies, Hendri en AronPro'98 - Politieke Partij Gemeente Barneveld